Fysioterapeut Alexander H Thomsen

Alexander H Thomsen er en allsidig terapeut som tar imot de fleste pasienttyper. Alexander har bakgrunn fra rehabilitering og ortopedi, og tar imot pasienter med muskel- og skjelettsmerter, nervesmerter, idrettsskader, pediatriske pasienter m.m.

Nittedal fysioterapi har avtale med alle forsikringsselskap, og inngår bedriftsavtaler med små og store bedrifter og idrettslag.

Ta kontakt på telefon 67 07 67 07, mail til post@nittedalfysioterapi.no, eller bruk kontaktskjema, hvis du har spørsmål eller ønsker time!


Fysioterapeut Alexandra Sæle

Alexandra Sæle har bred erfaring innen fagfeltet og tar imot de fleste pasienttyper. Hun har erfaring blant annet innen ortopedi, rehabilitering, pediatri, idrettskader, muskel- og skjelettsmerter, nevrologiske lidelser m.m.!

Ønsker du hjelp med en plage eller opptrening etter skade, ta kontakt på telefon 67076707 for timebestilling eller spørsmål, eller bruk kontaktskjema under kontakt oss.


Joakim Helsing

Joakim er autorisert kiropraktor, og bistår ved behov med henvisning til MR og røntgen, henvisning til legespesialist og sykemelding.

Joakim har mastergrad i kiropraktikk, og har spesialisert seg på plager i ben og armer, i tillegg til ordinære områder som nakke og rygg. Joakim behandler og jobber tett opp mot lokale idrettslag.

Ta kontakt på telefon 67 07 75 50, eller send mail til post@nittedalkiropraktorklinikk.no, hvis du har spørsmål til Joakim eller ønsker time!


Anne Kathrine Skaarud

Anne Kathrine er massør og akupunktør, med spesialkompetanse innen:

  • Akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin (TMK)
  • Kopping
  • Klassisk massasje (30 og 60 minutter)
  • Idrettsmassasje
  • Øreakupunktur
  • Elektrisk akupunktur
  • Moxabehandling (moxa er burot, som benyttes med varme, oppløsningsteknikk tilhørende TMK
  • Dry needling / intramuskulær behandling (IMS)

Ta kontakt på telefon 476 65 112, eller send mail til annek.skaarud@gmail.com, hvis du har spørsmål til Anne Kathrine eller ønsker time!